You, the petitioner
Logo bvpc

Wel noodzakelijke zorg door chiropractoren bij acute en chronische pijnklachten

5,943 signatures

Chiropractoren mogen in verband met de coronamaatregelen geen patiënten meer behandelen, ook niet die met acute- of chronische pijnklachten en ook niet bij mensen die werken in cruciale beroepen zoals (ambulance)verpleegkundigen, artsen, brandweer, politie etc.

Petition

We

Patiënten van chiropractoren die niet zonder chiropractische behandeling kunnen functioneren.

 

observe

Dat patiënten met acute en chronische pijnklachten niet behandeld kunnen worden door hun chiropractor. Hierdoor hebben veel mensen langdurig en onnodig ernstige klachten. Met als gevolg dat zij minder of soms niet meer kunnen functioneren. Dit geldt ook voor patiënten in cruciale beroepen, die nu met meer werkdruk zitten dan ooit, maar hun broodnodige behandeling bij de chiropractor, die heel veel mensen op de been houdt, moeten ontberen.

 

and request

De Corona-maatregelen aan te passen en chiropractoren toe te staan patiënten met acute pijnklachten, chronische klachten en patiënten werkzaam in cruciale beroepen te behandelen, zolang de richtlijnen van het RIVM en persoonlijke beschermingsmiddelen worden toegepast. Chiropractoren zijn eerstelijns zorgverleners en zijn uitstekend in staat de noodzaak van de behandeling te beoordelen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-06 
Lead petitioner:
Bouwe Doeven 
Organisation:
Belangenvereniging Patiënten Chiropractie 
Website:

History

Signatures